O PSH 2018-03-18T11:56:19+00:00

PROFESIONALNA KOZMETIKA PSH

PSH kozmetika je izdelana v EU, natančneje v Španiji. Je del družinskega podjetja Fontenas S.L., ki že več, kot 50 let proizvaja kozmetične izdelke za profesionalne stiliste in kozmetične salone.
Podjetje uspešno vodi Miguel Angel Solar Fontana, vzreditelj pirenejskih planinskih psov in belih višavskih terierjev. Je tudi sekretar vzrejnega kluba Valencia.
Blagovna znamka PSH je bila ustanovljena leta 2010. Proizvaja kozmetiko za profesionalno ter domačo rabo. Razdeljena je na linijo za pse, mačke ter konje. Uporablja jo vedno več profesionalnih živalskih frizerjev in razstavljalcev.
Gre za visokokakovostno naravno kozmetiko, ki vsebuje 50 – 60% naravnih sestavin in hipoalergene elemente. Kozmetika je izredno nežna do kože in preprečuje dehidracijo le-te. Zelo nežna je tudi za roke pasjih frizerjev, zaradi česar ni potrebe po uporabi rokavic pri delu. Vsebuje le izredno majhne vsebnosti natrijevega klorida, kateri je glavni povzročitelj dermatitisov in drugih kožnih alergij.
PSH kozmetika je proizvedena s sodobno tehnologijo in opremo, pod strogim nadzorom EU predpisov. Kozmetika ni testirana na živalih.

Izdelki za nego psov

Najpopularnejši izdelki